Tarpeidesi mukaan joustava tilitoimisto Helsingissä

Yhteystiedot
Tili-Counter Oy, Helsinki

Tili-Counter Oy on Helsingissä ja Uudellamaalla toimivien yritysten tilitoimisto, joka tarjoaa tarpeiden mukaan räätälöityä ja joustavaa palvelua. Olemme apunasi silloin, kun tarvitset.

 

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut asiantuntemuksella saman katon alta. Neuvomme sinua yritystoimintaan liittyvissä asioissa yrityksen perustamisesta alkaen. Pistämme yhdessä myös vaikka vakuutusasiasi kuntoon.

Kattavat palvelut

Tili-Counter Oy palvelee yrityksiä kaikissa taloushallinnon asioissa yrityksen perustamisesta talouden reaaliaikaiseen seurantaan ja tilinpäätöksiin saakka. Asiakaskuntamme koostuu eri toimialojen yrityksistä toiminimiyrittäjistä osakeyhtiöihin.

 

Räätälöimme asiakkaan tilanteeseen sopivan palvelukokonaisuuden, jotta taloushallinto tulee hoidettua mahdollisimman järkevästi.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kirjanpito

  • palkanlaskenta

  • taloushallinto

  • tilinpäätökset

  • verokonsultointi

  • yhtiöiden perustamiset

  • yhtiömuodon muutokset.

Tarjoamme kirjanpidollisten palveluiden lisäksi konsultointia asiakkaan tarpeiden mukaan. Tutustu myös palveluihimme erityisesti uusille yrityksille.

Uudelle yritykselle

Joustavaa apua talousasioihin

Olemme avoinna sopimuksen mukaan ja joustavasti silloin, kun tarvitset. Pienenä tilitoimistona me pystymme helposti auttamaan yksilöllisissä tarpeissasi. Meillä sinua palvelee aina sama tuttu kirjanpitäjä, joka tuntee jo valmiiksi sinut ja yrityksesi.

 

Voit pitää kanssamme yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä vaikka henkilökohtaisesti toimistossamme – mikä sinulle ikinä onkin helpointa. Autamme sinua keskittymään liiketoimintaasi ja sen kasvattamiseen.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeistasi ja toiveistasi. 

Yhteystiedot

Elämääsi helpottavat kirjanpitojärjestelmät

Hoidamme yrityksesi taloutta toiveidesi mukaan joko paperilla tai uudenaikaisia, täysin sähköisiä taloushallinnon ohjelmia hyödyntäen. Autamme sinua tarvittaessa myös siirtymisessä uusiin ohjelmistoihin. 

 

Sähköisen taloushallinnon avulla voit hoitaa yrityksesi talousasioita kellonaikaan ja paikkaan katsomatta. Näet myös yrityksesi taloudellisen tilanteen reaaliajassa. Pääset itse käsiksi toivomiisi asioihin, kuten myyntilaskutukseen, ostolaskuihin, reskontraan, palkanlaskentaan, kirjanpitoon ja talouden seurantaan. Me hoidamme yhdessä sovitut tehtävät.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja