Tukea taloushallintoon uusille yrityksille Helsingissä ja Uudellamaalla

Yhteystiedot
Tili-Counter Oy, Helsinki

Tili-Counter Oy tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut yrityksille Helsingissä ja Uudellamaalla. Autamme yrityksen perustamisesta lähtien.

 

Oletko perustamassa yritystä? Pohditko yritysmuotoa? Joko olet tarttunut vakuutusasioiden hoitamiseen? Anna kokeneen henkilökuntamme auttaa sinut alkuun – ota yhteyttä!

Henkilökohtainen apu yritystoiminnan käynnistämiseen

Tili-Counter Oy on pieni ja joustava tilitoimisto, jossa sinua palvelevat kokeneet taloushallinnon asiantuntijat. Tarjoamme kattavat taloushallinnon palvelut eri kokoisille yrityksille ja autamme osaavin ottein myös kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Saat meiltä esimerkiksi:

  • apua viranomaisilmoitusten hoitamiseen, teemme ilmoitukset esimerkiksi verohallinnolle puolestasi

  • apua yrityksen toimialaan perehtymiseen

  • henkilökohtaista ohjausta myös vakuutusturvaan liittyvissä asioissa

  • taloushallintoon liittyvien tarpeidesi kartoituksen ja kattavat tilitoimiston palvelut valintasi mukaan: kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja muut tarvitsemasi palvelut

  • tukea talouden suunnitteluun.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Yhteystiedot

Uuden yrittäjän veroasiat

Uuden yrityksen perustajan tulee tehdä verohallinnolle perustamisilmoitus yritystoiminnasta. Toiminimiyrittäjä tai maataloudenharjoittaja voi aloittaa yritystoiminnan sähköisessä OmaVero-palvelussa. Sen sijaan esimerkiksi osakeyhtiö, avoin yhtiö tai kommandiittiyhtiö on aina perustettava YTJ-palvelussa (Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä).

 

Kun olet tehnyt perustamisilmoituksen, verottaja merkitsee yrityksesi tiedot asiakasrekisteriinsä ja lähettää sinulle ohjeet verojen ilmoittamista ja maksamista verten. Jos yrityksesi toiminta ei ole luvanvaraista, voit aloittaa yritystoiminnan heti, kun olet tehnyt perustamisilmoituksen.

 

Me autamme sinua näissä ja muissa yritystoiminnan veroasioissa – ota yhteyttä!

Lue lisää verottajan sivuilta

Vakuutusasiat kuntoon

Yrityksen perustajan tulee ottaa yrittäjän eläkevakuutus YEL. Myös esimerkiksi vastuuvakuutusta ja tapaturmavakuutusta on syytä harkita. 

 

YEL-vakuutus luo perustan eläketurvalle ja muulle sosiaaliturvalle. Se turvaa toimeentulon vanhuuden, työkyvyttömyyden tai perheenhuoltajan kuoleman varalta. YEL määrittää Kelan maksamien päivärahojen suuruuden. Voit ottaa YEL-vakuutuksen esimerkiksi Ilmariselta. Tarjolla on myös muita vaihtoehtoja.

Ilmarisen verkkosivut